Cartea Printului Harry - disponibila acum in Romania, in limba romana. Unde o gasesti in stoc.

Cea mai noua carte a Printului Harry arunca in aer monarhia britanica. Volumul este disponibil acum si in Romania, tradus in limba romana. Vezi de unde o poti cumpara acum.

In urma tututor controverselor in care a fost implicat, Printul Harry a decis sa scrie o carte in care face dezvaluiri senzationale din culisele Casei Regale Britanice.

De unde putem cumpara cartea Printului Harry in limba romana, din Romania?

Cel mai bun pret pentru noua carte a Printului Harry (Rezerva) il poti gasi AICI . Am scris mai pe larg despre preturile cartii Printului Harry de pe piata din Romania.

Cartea Printului Harry a fost deja lansata si este acum disponibila la vanzare in Romania, chiar tradusa in limba romana. Iti vom arata aici unde gasesti cele mai bune oferte pentru cartea Printului Harry in limba romana, in Romania.

Cartea este tradusa in 15 limbi, inca de la lansare: Spaniola, Germana, Portugheza - Brazilia, Portugheza - Portugalia, Chineza, Daneza, Franceza, Greaca, Maghiara, Italiana, Polona, Romana si Suedeza.

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre cartea scrisa de Harry, citeste in continuare articolul acesta.

Cum se numeste cartea Printului Harry

Cartea Printului Harry se numeste "Spare". Traducerea in limba romana a titlului cartii Printului Harry ar fi "Rezerva" - nearticulat. In limba engleza, termenul "spare" se foloseste pentru a desemna obiecte de rezerva, de inlocuire - spre exemplu, roata de rezerva de la masina. Titlul de "Rezerva" a fost ales de Printul Harry pentru ca acesta s-a simtit mereu "rezerva" fratelui sau. Este cunoscut faptul ca Printul Harry a fost al doilea pe linia de succesiune la tronul Marii Britanii.

De ce a scris Printul Harry aceasta carte

Vocile rele spune ca Printul Harry a scris aceasta carte pentru bani. Avand in vedere faptul ca Harry a parasit familia regala, acesta trebuie sa isi intretina familia acum din surse proprii. Astfel, foarte multa lume considera ca Harry a scris o carte de scandal, pentru a avea vanzari foarte bune in intreaga lume, profitand de notorietatea Casei Regale din Marea Britanie pentru a-si rotunji veniturile.

In schimb, Printul Harry sustine oficial ca a scris aceasta carte pentru a-si face singur dreptate in fata publicului, dupa ce membrii ai casei regale, printre care fratele sau sau mama sa vitrega, Camila, l-au aruncat in "gura presei" de scandal din Marea Britanie. Harry sustine ca a fost oferit ca "prada" presei, in schimbul recenziilor bune oferite de presa casei regale, in ansamblul sau. 

In aceste conditii, Printul Harry a considerat necesar sa scrie o carte in care sa faca la randul sau dezvaluiri incomode despre membrii casei regale.

Dezvaluiri incomode despre membri ai Casei Regale Britanice, in cartea Printului Harry

Printre cele mai incomode dezvaluiri pe care Printul Harry le face in cartea sa, "Spare" - Rezerva, tradus in limba romana, se numara unele episoade foarte delicate, precum cel in care fratele sau il bruscheaza fizic si il tranteste la pamant, ranindu-l pe Harry.

De asemenea, Harry mentioneaza in carte faptul ca mama sa vitrega, Camilla Parker-Bowles, este un personaj problematic, avand in vedere faptul ca de foarte multi ani aceasta are o relatie apropiata cu presa de scandal din Marea Britanie, careia ii ofera "pe tava" subiecte fierbinti din interiorul Casei Regale Britanice. 

Sunt in continuare povestite in carte numeroase episoade in care Printul Harry considera ca a fost pus intentionat intr-o lumina proasta de catre Casa Regala, atat el, cat si sotia sa, Meghan Markle. Protejarea propriei familii a fost si principalul motiv pentru care Harry si Meghan au decis sa fuga in Statele Unite ale Americii.

Harry si Meghan au spus ca doresc sa isi construiasca o viata mai independenta si sa isi protejeze sanatatea mentala si emotionala. Ei au mai spus ca isi doresc sa isi construiasca o relatie mai stransa cu fiul lor, Archie, si sa il creasca intr-un mediu mai protejat. Harry si Meghan au afirmat ca isi vor continua activitatea caritabila si ca isi vor indeplini obligatiile regale in continuare, dar intr-un mod mai independent si mai flexibil.

Cum va reactiona Casa Regala Britanica la cartea Printului Harry

Casa Regala a Marii Britanii se afla intr-un moment delicat si va fi interesant de vazut cum va reactiona dupa ce va lua la cunostinta toate acuzele pe care Printul Harry le face in carte. Momentul delicat este marcat de disparitia Reginei Elisabeta a II-a si de venirea la tron a Regelui Charles. Nu este primul moment delicat pe care Casa Regala trebuie sa il depaseasca, dar cu siguranta este primul pentru Regele Charles, tatal lui Harry, din partea caruia intreaga lume asteapta acum o reactie. Acesta va trebui sa apere Casa Regala de toate acuzatiile, dar va fi interesant de vazut ce ton va aborda fata de fostul print Harry.


Intrebari

In ce limbi este tradusa cartea fostului Print Harry?

Cartea este tradusa in 15 limbi, inca de la lansare: Spaniola, Germana, Portugheza - Brazilia, Portugheza - Portugalia, Chineza, Daneza, Franceza, Greaca, Maghiara, Italiana, Polona, Romana si Suedeza.

Cum se numeste cartea fostului Print Harry?

Cartea se numeste "Spare". Traducerea in limba romana a titlului cartii Printului Harry ar fi "Rezerva" - nearticulat.