Cati invitati au fost prezenti la nunta Printului Harry cu Meghan Markle

Afla acum cati invitati au fost prezenti la nunta Printului Harry cu Meghan Markle si cine au fost acestia.

Printul Harry s-a casatorit cu aleasa sa, actrita americana Meghan Markle la Castelul Windsor din Anglia pe data de 19 mai 2018

Nunta regala a fost un pas firesc, dupa ce Harry si Meghan s-au cunoscut in anul 2016 si apoi s-au logodit .

Nunta a fost un eveniment mondial, transmis live pe televiziune in intreaga lume. Au fost prezenti invitati din familia regala, prieteni apropiati si celebritati. Dupa ceremonie, a avut loc un parada prin orasul Windsor, urmat de o petrecere privata la Frogmore House. 

Cei mai importanti invitati de la nunta lui Harry cu Meghan Markle

La nunta Printului Harry au fost invitati membri ai familiei regale, prieteni apropiati si celebritati. Printre invitatii regali s-au numarat Regina Elisabeta a II-a, bunica lui Harry, Printul Philip, Duce de Edinburgh (bunicaul lui Harry), printul Charles si sotia sa Camilla, printul William si sotia sa Kate, precum si alti membri ai familiei regale.

Printre prietenii apropiati ai cuplului care au fost invitati s-au numarat actorii si prietenii apropiati ai lui Meghan Markle, cum ar fi Serena Williams, Priyanka Chopra, George si Amal Clooney, David si Victoria Beckham.

Printre celebritatile care au fost prezente la nunta s-au numarat Elton John, James Blunt, Joss Stone, James Corden, Oprah Winfrey, Idris Elba si Carey Mulligan.

Cati invitati au fost prezenti in total la nunta Printului Harry cu Meghan Markle

La nunta Printului Harry cu Meghan Markle au participat aproximativ 2600 de invitati in total. Dintre acestia, 600 au fost membri ai familiei si apropiati, care au asistat la nunta "din interior", fiind prezenti si in capela St. George's. Restul de 2000 de invitati au asistat la nunta in gradinile Castelului Windsor. Dintre cei 2000 de invitati, 500 erau angajari ai Casei Regale, 1200 erau cetateni cu realizari deosebite si tineri (alesi de reprezentatii Casei Regale din fiecare zona a regatului), 200 de reprezentanti ai asociatiilor de caritate si 100 de copii din scolile locale.

Ce a urmat dupa nunta regala

Din pacate, dupa nunta, cuplul format din Printul Harry si Meghan Markle nu s-a integrat foarte bine in sanul familiei regale britanice, astfel incat, in anul 2021, au anuntat ca vor renunta la apartenenta la monarhie si vor pleca in America, impreuna cu fiul lor, Archie.

In 2022, Printul Harry a anuntat ca va lansa o carte in care va face dezvaluiri controversate despre problemele pe care le-a intampinat in familia regala. Din cauza mortii bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, in 2022, lansarea cartii a fost amanata pentru anul 2023. In cele din urma, cartea Printului Harry a fost lansata pe data de 10 ianuarie 2023, starnind un val de admiratie si indignare in acelasi timp, la nivel global.