Cum s-au cunoscut si logodit Printul Harry si Meghan Markle

Afla cum a inceput relatia dintre Printul Harry si actrita americana Meghan Markle.

Printul Harry si Meghan Markle s-au cunoscut in 2016, cand au fost prezenti la un eveniment de caritate in Londra. Potrivit Printului Harry, el a fost incantat de Meghan de la prima vedere si a stiut imediat ca este persoana potrivita pentru el. Harry a mai spus ca Meghan este o persoana puternica, independenta si dedicata si ca ii admira aceste calitati.

De asemenea, Printul Harry a afirmat ca Meghan il face sa se simta fericit si implinit si ca impreuna isi doresc sa faca lumea un loc mai bun. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care Harry a fost atras de Meghan si le-a apreciat calitatile.

Primele intalniri intre Printul Harry si Meghan Markle

Dupa ce s-au cunoscut, Printul Harry si Meghan au inceput sa se intalneasca regulat si au dezvoltat o relatie puternica. In 2017, Printul Harry a facut o declaratie publica in care a confirmat ca el si Meghan erau impreuna si a cerut respectarea vietii private a acesteia, deoarece Meghan era supusa unor presiuni intense din partea presei.

La scurt timp dupa aceea, Harry si Meghan au facut o calatorie impreuna in Africa de Sud, unde Harry i-a cerut Meghan in casatorie. In noiembrie 2017, Familia Regala a anuntat ca Harry si Meghan se vor casatori in mai 2018 la Catedrala St. George din Windsor.

Ce inel de logodna a cumparat Printul Harry pentru Meghan Markle

Printul Harry i-a cumparat lui Meghan Markle un inel de logodna cu diamant de 18 carate, care a fost creat de bijutierul londonez Cleave and Company. Inelul are un diamant central oval si alte diamante incrustate in forma de fluture pe laturile sale.

Harry a declarat ca a ales acest inel pentru ca simbolizeaza puterea si schimbarea pozitiva, care sunt valori importante pentru el si pentru Meghan. De asemenea, Printul Harry a spus ca inelul are o legatura speciala cu Africa, unde el si Meghan au facut o calatorie de suflet inainte de a se casatori.

Meghan a purtat acest inel de logodna impreuna cu un inel de diamante al Casei Regale Britanice, care apartinuse mamei Printului Harry, Printesa Diana. Inelul a fost creat in 1981 de bijutierul Garrard si a fost daruit lui Diana de catre Printul Charles in momentul casatoriei lor.

Mai multe detalii au fost scrise in noua carte a Printului Harry .

Ce a urmat dupa logodna

Dupa logodna, Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit , pe data de 19 mai 2018.